Clicky

 
Transport Online - Wesseling Logistics opent nieuw warehouse in Amsterdam

Wesseling Logistics opent nieuw warehouse in Amsterdam

Wesseling Logistics opent nieuw warehouse in Amsterdam
04-11-2022 09:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Wesseling Logistics heeft een nieuw warehouse in de Westpoort geopend. De opening van het nieuwe warehouse in Amsterdam zet de uitbreiding van Wesseling in de Benelux voort. Het distributiecentrum heeft een totale oppervlakte van 10.000 vierkante meter.

Vanuit dit BREEAM Very Good warehouse zal een breed scala aan services worden aangeboden aan zowel bestaande als nieuwe klanten.

Naast op maat gemaakte inkomende- en uitgaande processen en de best-in-class voorraad, zullen verschillende value-adding activiteiten worden uitgevoerd.

Door de strategische locatie, gelegen tussen de steden van Amsterdam en Haarlem, biedt Wesseling op termijn ook last mile oplossingen aan.

Snelle toegang tot de snelweg (A5), de bereikbaarheid van de binnensteden met onder andere E-trucks, biedt de mogelijkheid om het serviceniveau voor bestaande klanten te verbeteren en om uitgebreide end-to-end distributiediensten binnen de Benelux aan te bieden voor klanten die Amsterdam als distributie hub beschouwen.

Deze nieuwe mijlpaal is erg belangrijk voor Wesseling aangezien dit een vervolgstap is in het verder ontwikkelen en intensiveren van hun netwerk in de Benelux.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden