Clicky

 Netwerk Internationaal Transport en Logistiek en Neetron Logistics failliet

Netwerk Internationaal Transport en Logistiek en Neetron Logistics failliet
07-11-2022 10:15 | Faillissementen | auteur Redactie

GROENLO - [update ma 07/11 10:12 uur] Voor de rechtbank van Gelderland is op woensdag 2 november Netwerk Internationaal Transport en Logistiek BV failliet verklaard. Op hetzelfde adres, Batterij 5 in Groenlo, werd op dezelfde dag tevens Femo Beheer BV failliet verklaard en werd er uitstel van betaling verleend door de rechter aan Neetron VOF, handelend onder de naam Neetron Logistics. Op vrijdag 4 november werd Neetron VOF alsnog failliet verklaard na beëindiging van de uitstel van betaling.

Bij Netwerk Internationaal Transport en Logistiek werkten, volgens gegevens van de Kamer van Koophandel rond de twintig werknemers. Daarnaast zijn er, volgens de eigen bedrijfswebsite nog een aantal charters aan het werk bij Netwerk. Bij Neetron werken er, volgens de Kamer van Koophandel, acht werknemers.

Netwerk is, volgens de eigen website, gespecialiseerd in tautlinervervoer en koeriersdiensten. Zij richten zich op het distributievervoer van stukgoed en complete ladingen. Daarnaast biedt het bedrijf ook op- en overslagmogelijkheden aan.

Netwerk werd opgericht in 1993. In eerste instantie was het bedrijf gevestigd in Wijchen. In maart 2000 hebben de huidige eigenaren het bedrijf overgenomen. Het bedrijf heeft 18 trekkende eenheden en bij gelegenheid rond de 25 opleggers.

Neetron Logistics werd in 2000 opgericht in Neede. Wat, volgens de eigen website, startte als een bedrijf met slechts één vrachtwagen is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig logistiek partner.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,076
Diesel1,896

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats