Clicky

 
Transport Online - Nederveen opleidingen en trainingen bestaat 50 jaar

Nederveen opleidingen en trainingen bestaat 50 jaar

Nederveen opleidingen en trainingen bestaat 50 jaar
02-11-2022 11:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Op 1 november 2022 bestaat Nederveen opleidingen en trainingen 50 jaar. Ter ere van dit jubileum is er aankomende zaterdag een feestelijke open dag met diverse activiteiten voor jong en oud.

Sinds 1972 werkt Nederveen aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Eerst als eenmansrijschool voor autorijbewijzen. Later werd dit uitgebreid met theorielessen op zolder en daarna in de schuur. Vanaf 1980 worden er rij- en theorielessen gegeven met en voor grotere voertuigen zoals de bus en vrachtwagen.

Door de jaren heen heeft Nederveen zich ontwikkeld van rijopleider tot verkeersschool en inmiddels tot opleidingspartner voor logistieke bedrijven. Particuliere en beroepsmatige leerlingen kunnen sinds 2020 in het nieuwe pand terecht voor (rij)opleidingen en (Code 95) trainingen. Ook worden bedrijven ontzorgd bij het opleidingsmanagement van hun medewerkers.

Het jubileum jaar staat ook in het teken van de Nierstichting. Oprichter Jan Nederveen is op jonge leeftijd overleden aan een nierziekte. Zijn zonen Arjan, Gertjan en Martin hebben het bedrijf voortgezet. Nederveen draagt de Nierstichting een warm hart toe, door mee te doen aan verschillende (sport)evenementen. Hiermee haalt Nederveen donaties en giften op ter ontwikkeling van een draagbare kunstnier.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers kennismaken met het bedrijf, door middel van allerlei activiteiten rondom het thema ‘Veilig rijden, veilig werken’, zoals; het volgen van een rondleiding, maken van een testrit op de vrachtwagen of deelname aan de verkeersquiz.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden