Clicky

 
Transport Online - Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar dodelijk steekincident in Beverwijk

Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar dodelijk steekincident in Beverwijk

Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar dodelijk steekincident in Beverwijk
01-11-2022 12:33 | Misdaad | auteur Redactie

BEVERWIJK - In het onderzoek naar het dodelijk steekincident dat zaterdag 19 oktober heeft plaatsgevonden op de Parallelweg in Beverwijk, heeft de politie dinsdag een tweede aanhouding verricht. Het gaat om een 22-jarige man uit Hilversum. Op 22 oktober werd al een verdachte aangehouden.

Woensdagavond 19 oktober rond 22:45 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij zou plaatsvinden op de Parallelweg in Beverwijk. Al snel werd duidelijk dat het een steekincident met meerdere personen betrof. Drie mannen raakten gewond en werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een 20-jarige man uit Purmerend overleed later die avond aan zijn verwondingen. Er werd direct een zogenaamd Team Grootschalige Opsporing op het onderzoek gezet. 

Op 22 oktober, werd al een 21-jarige man uit Hilversum aangehouden en zit vast. De 22-jarige man uit Hilversum werd dinsdag aangehouden. Zijn betrokkenheid bij het steekincident wordt nader onderzocht. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex en zit in volledige beperkingen. Daarom wordt op dit moment geen verdere inhoudelijke informatie verstrekt, meldt de politie.

De recherche zet het onderzoek naar het steekincident voort. Hiervoor is het rechercheteam op zoek naar meer camerabeelden. Mogelijk heeft iemand die avond iets gefilmd wat van belang kan zijn voor het onderzoek of zijn er camerabeelden uit de omgeving die de politie nog niet heeft ontvangen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden