Clicky

 Politie vindt gestolen oplegger en lading chocolade terug

Politie vindt gestolen oplegger en lading chocolade terug [+foto]
26-10-2022 11:13 | Buitenland | auteur Redactie | Esther van der Wal

RÖDERMARK - Nadat criminelen een oplegger hadden gestolen uit een bedrijfspand in het Duitse Ginsheim-Gustavsburg, troffen rechercheurs van de politie van Groß-Gerau tijdens een huiszoeking in Rödermark op dinsdag 24 oktober de lading uit de gestolen oplegger aan. Het ging om 32 pallets chocolade ter waarde van tienduizenden euro's. Ook de oplegger werd gevonden.

Volgens eerdere bevindingen zijn de dieven in de nacht van maandag 24 oktober rond 03.00 uur onopgemerkt het bedrijfsterrein ontvlucht in een trekker met oplegger.

De onderzoeken, die onmiddellijk werden gestart, en een tip van een oplettende getuige leidden de agenten uiteindelijk naar een magazijn in Rödermark. Voor de hal vonden de agenten al een leeg pakket van de buit waarnaar ze op zoek waren.

Tijdens de door de rechtbank bevolen huiszoeking in het magazijn troffen de agenten de gestolen chocolade aan. De onderzoekers vonden de gestolen oplegger een paar straten verder van het magazijn.

Na afronding van de politieactie overhandigde de politie de chocolade aan de rechtmatige eigenaar. Het onderzoek naar mogelijke verdachten loopt nog.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions