Clicky


A1 Automotive nieuwe VDO Tachograaf partner

A1 Automotive nieuwe VDO Tachograaf partner
07-05-2012 17:11 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Nieuwe VDO partner A1 Automotive in Apeldoorn heeft per 1 mei de activiteiten met betrekking tot VDO tachografen overgenomen van Blom Telecom. A1 Automotive is door Continental / VDO aangesteld als de nieuwe VDO Partner in Business. Blom Telecom heeft zich ingezet om alle accounts zorgvuldig over te dragen. Daarmee is gewaarborgd dat de continuïteit en dienstverlening voor de Tachograaf Service Partners in de regio behouden blijft.

Met A1 Automotive wordt de continuïteit en dienstverlening voor Tachograaf Service Partners in de regio van Blom Telecom gewaarborgd. Tevens heeft A1 Automotive drie tachograafspecialisten van Blom Telecom overgenomen. Zij zijn per 1 mei jongstleden in dienstgetreden bij deze nieuwe VDO partner. Hierdoor wordt gezorgd dat de contactpersoon niet veranderd en wordt zeker gesteld dat de service voor VDO producten voor alle partijen behouden blijft.



A1 Automotive is een nieuwe onderneming met vertrouwde gezichten. Directeur van de onderneming is Marco de Jong (eigenaar van de Jong Technovaria).