Clicky

 
Transport Online - Lichaam van vermiste Sawsan Mhamdi uit Reuver gevonden, verdachte aangehouden

Lichaam van vermiste Sawsan Mhamdi uit Reuver gevonden, verdachte aangehouden

Lichaam van vermiste Sawsan Mhamdi uit Reuver gevonden, verdachte aangehouden
20-10-2022 12:09 | Buitenland | auteur Redactie

REUVER - In Duitsland is het lichaam aangetroffen van Sawsan Mhamdi uit Reuver, die sinds juni van dit jaar vermist was.

Op woensdag 15 juni kwam bij de Duitse politie een melding binnen dat bij een viaduct in de gemeente Mainz-Bingen (D) het lichaam van een vrouw was aangetroffen.

Lange tijd was bij de Duitse autoriteiten niet bekend wie de aangetroffen vrouw was. In Duitsland werd een uitgebreid onderzoek opgestart om enerzijds de identiteit vast te stellen en anderzijds te achterhalen wat er met haar gebeurd was. Verschillende oproepen in de Duitse media en het Duitse opsporingsprogramma Aktenzeiten XY ungelöst, leverden echter geen resultaat op. Uiteindelijk kon op basis van forensisch technisch onderzoek de identiteit van de vrouw vastgesteld worden.

Vanaf het moment dat bekend is dat het om de vermiste vrouw uit Reuver gaat, werken de Duitse en Nederlandse autoriteiten nauw met elkaar samen.

In het onderzoek naar de vermiste Sawsan Mhamdi heeft de politie woensdagochtend een man aangehouden. Het betreft de partner van de vermiste 35-jarige vrouw. Hij wordt ervan verdacht mogelijk betrokken te zijn bij de vermissing. Of en op welke manier hij mogelijk een rol bij de vermissing heeft gespeeld, is nog niet duidelijk. Op dit moment zijn er diverse scenario’s en richtingen die verder onderzocht en bekeken (moeten) worden, meldt de politie.

Sawsan Mhamdi is op 19 juni als vermist opgegeven bij de politie. Sindsdien is er door de Nederlandse politie onderzoek verricht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden