Clicky

 
Transport Online - TruckStore verhuisd naar Nijkerk voor betere bereikbaarheid

TruckStore verhuisd naar Nijkerk voor betere bereikbaarheid

TruckStore verhuisd naar Nijkerk voor betere bereikbaarheid
20-10-2022 11:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIJKERK - TruckStore is per 17 oktober gevestigd aan de Galvanistraat in Nijkerk. De verhuizing vanuit Roelofarendsveen geeft veel voordelen voor de klant. Luc Lampaert, Head of TruckStore legt uit: “We zitten nu op een centrale locatie midden in Nederland, vlakbij vele grote fleetowners. Het terrein is groter en handiger ingedeeld dan voorheen. Ook vanuit deze locatie bieden we de hoogst mogelijke kwaliteit dienstverlening die je van Mercedes-Benz mag verwachten.”

In de afgelopen tien jaar was TruckStore gevestigd aan de Pasteurweg in Roelofarendsveen. Luc Lampaert vertelt hierover: “De locatie hiervoor was in vele opzichten geschikt. We konden onze klanten goed helpen en hadden de ruimte voor onze activiteiten. Echter: waar we eerder ongeveer de helft van de trucks verkochten voor export, blijft nu zo’n tachtig procent in eigen land. Onze klanten komen dus uit alle windstreken van Nederland. Als je vanuit bijvoorbeeld Groningen of Limburg naar Roelofarendsveen moet om een truck te bekijken, is het bijna niet in één werkdag te doen. Daarom keken we uit naar een locatie die vanuit heel Nederland met beperkte reistijd te bereiken is. Zo kwamen we weer in Nijkerk uit.”

Eerder was het bedrijf ook al gevestigd in deze Gelderse plaats.

Klaar voor de toekomst

De nieuwe TruckStore-locatie in Nijkerk is in meerdere opzichten een vooruitgang. “Een ander voordeel is de toegenomen ruimte: we kunnen meer trucks laten zien op ons terrein. Met deze verhuizing gingen we van 7.000 naar maar liefst 11.000 vierkante meter oppervlakte. Er is ook meer dan voldoende parkeergelegenheid. Op deze locatie bieden we bovendien dienstverlening van het hoogst mogelijke niveau. Het klaarmaken, poetsen en controleren van de trucks, maar ook reparatie: we werken met professionele Mercedes-Benz-monteurs. Dit alles maakt dat we nu, meer dan ooit, klaar zijn voor de toekomst”, vertelt Lampaert.

Meer trucks onderweg

De afgelopen jaren liepen de levertijden van nieuwe trucks op. Mede hierdoor is de gebruikte truck populair en de voorraad van TruckStore lager dan voorheen. Dat gaat snel veranderen volgens Lampaert: “We hebben zicht op veel nieuwe trucks. In de komende maanden brengen we onze voorraad naar het gebruikelijke niveau van 250 tot 300 trucks. Omdat we intensief samenwerken met dealers door heel Nederland en Europa verwachten we in 2023 weer een groot aantal gebruikte trucks te verkopen.”

Klanten van TruckStore kunnen rekenen op vertrouwde gezichten in Nijkerk. “Ons bedrijf kenmerkt zich door een prettige sfeer. Al onze medewerkers zijn dan ook meegegaan naar de nieuwe locatie. Je treft als klant hier dus hetzelfde hechte team als je gewend bent”, aldus Luc Lampaert.

TruckStore, onderdeel van Daimler Truck AG, is een internationaal netwerk voor gebruikte vrachtwagens met twaalf vestigingen door heel Europa en Turkije. Klanten krijgen toegang tot een unieke pool aan gebruikte vrachtwagens van alle merken, leeftijdsklassen en uitvoeringen. Alle trucks voldoen aan de hoge TruckStore-standaarden.

De toestand is gecontroleerd en de waarde eerlijk berekend. Zo weten klanten altijd waar zij aan toe zijn bij deze selectie van gebruikte trucks. Naast trekkers biedt TruckStore ook een compleet aanbod van opleggers en aanhangers. Het vertrouwde adres van vele fleetowners biedt bovendien een breed gamma aan aanvullende services, zoals garantie, leasing financiering en Buy-Back.

De Nederlandse vestiging is per 17 oktober 2022 aan de Galvanistraat 9C in Nijkerk.

Foto's

  • Bentvelzen Transport
    Bentvelzen Transport
  • J.Roeland
    PETER APPEL
  • J.Roeland
    Smeets Ferry
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden