Clicky


Grond zakte onder voeten eigenaar VSDV vandaan na zien van zogenaamd lollig filmpje

Grond zakte onder voeten eigenaar VSDV vandaan na zien van zogenaamd lollig filmpje
18-10-2022 19:20 | Opmerkelijk | auteur Redactie

ZWAAGDIJK - Er circuleert op sociale media een video waarop te zien is dat een vrachtwagenchauffeur uit het raam van een rijdende vrachtwagen hangt en masturberende bewegingen maakt. De vrachtwagenchauffeur werkt, of liever werkte, voor transportbedrijf VSDV uit Zwaagdijk die inmiddels behoorlijk in de maag zit met het filmpje.

"Maandag 17 oktober om 14:00 uur werd ik via de app geattendeerd op hetn filmpje dat op social media werd verspreid. Ik schrok mij wild toen ik zag dat de chauffeur uit zijn raam hing en trekkende bewegingen maakte. Wat een lol, las ik van het gezicht van de chauffeur, maar de grond zakte onder mijn voeten vandaan", zegt Rober van Straalen, directeur van VSDV.

Tegen Nu.nl zegt Van Straalen dat de opname gemaakt is door een vriend van de chauffeur die in een auto naast de vrachtwagen reed. Ook vertelt hij dat op het moment van de opname een leerling-chauffeur die naast de bewuste chauffeur zat het stuur heeft overgenomen op het moment van de opname.

Rober van Straalen liet het er echter niet bij zitten en belde direct met de chauffeur dat hij op het hoofdkantoor werd verwacht voor een gesprek. "Daar heb ik hem de enige en passende oplossing geboden die op dat moment kloppend was", aldus van Straalen.

"De hele dag word ik gebeld, geappt en gemaild hierover. Ik snap dat, alleen wat kunnen wij als VSDV verder doen aan dit gedrag? Wij vragen onze chauffeurs zich te gedragen onderweg, bij klanten en in hun dagelijkse doen en laten. Dit soort acties hebben wij niet in de hand. Ons bedrijf is dagelijks bezig met veiligheid en na dit gebeuren zullen wij hier zeker mee doorgaan."

"Onze eigen mensen, chauffeurs die met veel passie hun werk doen en mensen om ons heen, steunen mij, ons bedrijf en daar wil ik ze voor bedanken", zegt Rober van Straalen.