Clicky

 
Transport Online - Geen auto in water gevonden bij zoektocht naar vermiste Hebe

Geen auto in water gevonden bij zoektocht naar vermiste Hebe

Geen auto in water gevonden bij zoektocht naar vermiste Hebe
18-10-2022 18:41 | Binnenland | auteur ANP

WASPIK - [update 19:16 uur] Bij de zoektocht naar het 10-jarige meisje Hebe en haar begeleidster in Waspik is geen auto gevonden in het water bij een bedrijventerrein aan de Hooiweg. Dat zegt burgemeester Sacha Ausems van Waalwijk, waar Waspik onder valt. Volgens de burgemeester is er alleen een oliespoor gevonden. De politie laat dinsdagavond weten dat bij de gehele zoekactie in Waspik nog niks gevonden is. Er wordt verder gezocht met een sonarboot.

Ook twee teams van het Veteranen Search Team zijn dinsdagavond nog aan het zoeken, onder meer in en bij een sloot langs de A59. De weg leidt naar de kade waar met de sonarboot op het water wordt gezocht.

Eerder deed de politie onderzoek naar een melding van een auto in het water bij de Hooiweg, maar die leverde dus geen voertuig op. Volgens burgemeester Ausems wordt er nu verder gezocht in de omgeving. De politie zoekt sinds 14.30 uur samen met ongeveer 120 vrijwilligers van het Veteranen Search Team in Waspik.

De politie heeft de zoektocht sinds dinsdagmiddag toegespitst op Waspik, omdat Hebe en haar 26-jarige begeleidster voor het laatst gezien zouden zijn op de A59 ter hoogte van het Brabantse dorp. Hebe, die gehandicapt is, werd aan het einde van de maandagmiddag opgehaald in Raamsdonksveer door de begeleidster, die haar naar huis zou brengen. Ze vertrokken vanuit de Sint Theresiastraat in een zwarte Kia Picanto met het kenteken PR-425-K. Zowel het tweetal als de auto is nog spoorloos.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden