Clicky

 
Transport Online - DHG verhuurt Smartlog Roosendaal aan Ceva Logistics

DHG verhuurt Smartlog Roosendaal aan Ceva Logistics

DHG verhuurt Smartlog Roosendaal aan Ceva Logistics
18-10-2022 17:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROOSENDAAL - DHG heeft Smartlog Roosendaal verhuurd aan logistiek dienstverlener CEVA Logistics. De hoogwaardige logistieke ontwikkeling heeft een oppervlakte van ca. 22.142 m² inclusief warehouse, mezzanine en kantoorruimte. Het gebouw zal 1 januari 2023 in gebruik worden genomen.

DHG heeft de kavel vorig jaar verworven van Roosendaal Onroerend Goed B.V. en is vervolgens op risico begonnen aan de bouw van Smartlog Roosendaal. Het smartlog distributiecentrum is gelegen aan De Ruif op bedrijventerrein Borchwerf II, een moderne locatie bestaande uit 250 hectare. Dit bedrijventerrein staat bekend als één van de Logistieke Hotspots van de Benelux. Met een strategische ligging door de nabijheid van multimodale overslag terminals, biedt het bedrijventerrein ideale omstandigheden voor logistieke bedrijven.

CEVA Logistics levert en beheert transport- en supply-chainoplossingen voor middelgrote en grote nationale en multinationale bedrijven. Met een breed aanbod aan diensten in zowel Contractlogistiek als Freight Management en haar ervaren specialisten, richt CEVA Logistics zich op het ontwerpen van naadloze op maat gemaakte end-to-end oplossingen om in te spelen op de complexe en snel evoluerende behoeften van de markt, ongeacht de bedrijfssector. CEVA Logistics is onderdeel van de CMA CGM Groep, een wereldleider in scheepvaart en logistiek.

Foto's

  • C. van den Enden
    C. van den Enden
  • C. van den Enden
    C. van den Enden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden