Clicky

 
Transport Online - Jack Beurkens draagt leiding Beurskens Allround Cargo en Human Care Logistics over aan Sander Knoben

Jack Beurkens draagt leiding Beurskens Allround Cargo en Human Care Logistics over aan Sander Knoben

Jack Beurkens draagt leiding Beurskens Allround Cargo en Human Care Logistics over aan Sander Knoben
17-10-2022 12:19 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TEGELEN - Op vrijdag 14 oktober heeft Jack Beurskens het eigendom en de leiding van de transportbedrijven Beurskens Allround Cargo en HumanCareLogistics in Tegelen overgedragen aan Sander Knoben.

Oprichter en voormalig directeur Jack Beurskens was al langer op zoek naar een geschikte opvolger. Sander Knoben is bijna tien jaar verbonden aan beide bedrijven. De overname is een logisch vervolg op deze jarenlange samenwerking. Beiden kijken met vertrouwen naar de toekomst.

Beurskens Allround Cargo werd in 1982 door Jack Beurskens opgericht: “In veertig jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld. Daar ben ik trots op! Dankzij de inzet van een geweldig team zijn onze bedrijven zo succesvol. In Sander Knoben heb ik een waardige opvolger gevonden, waarmee de continuïteit van de bedrijven is geborgd.”

Continuïteit Sander Knoben bouwt verder op het sterke fundament dat Jack Beurskens gebouwd heeft: “We groeien nog steeds. Ook wij blijven ons aanpassen aan de veranderende tijden. Dat doen we samen met onze opdrachtgevers en medewerkers. Kwaliteit en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand.”

Beurskens Allround Cargo staat bekend als de “duizendpoot” in de transportwereld. Met een wagenpark van 70 eenheden van klein tot groot vervoert men express-, groupage- en compleetladingen van en naar de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italië.

HumanCareLogistics is één van de grote spelers op het gebied van het vervoeren en installeren van hulpmiddelen voor mensen met een beperking in Nederland en België. Iedere dag zijn 20 speciaal uitgeruste voertuigen hiervoor onderweg, enkel of dubbel bemand.

Bij beide ondernemingen zijn in totaal 130 mensen werkzaam waarbij het gros opereert vanuit de hoofdvestiging in Tegelen. Ook zijn hier de warehouses van in totaal 10.000 m2 gevestigd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden