Clicky

 
Transport Online - tele Logistics en ILS gaan samenwerken

tele Logistics en ILS gaan samenwerken

tele Logistics en ILS gaan samenwerken
13-10-2022 16:58 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TEGELEN/BARCELONA - tele Logistics BV uit Tegelen gaat per 01 november 2022 een samenwerkingsverband aan met ILS, Barcelona, om gezamenlijk een nieuwe, milieuvriendelijke lijndienst tussen het Ruhrgebied, de Benelux en Spanje/Portugal te verzorgen.

Via deze dienst kunnen niet geconditioneerde, verpakte groupage zendingen, alsook deel- en complete ladingen worden verzonden.

Dagelijks zal tele Logistics het Ruhrgebied en Benelux traject verzorgen voor collectie en distributie, ILS verzorgt het dagelijkse voor- en na voortraject in Spanje en Portugal. Het hoofdtraject wordt uitgevoerd met mega-trailers via de dagelijkse spoorverbinding tussen Kaldenkirchen en Noord-Spanje.

Door deze bewuste keuze voor een combinatie van groter volume en spoorvervoer wordt de CO2 afdruk van een zending met ongeveer met de helft verminderd.

Zowel tele Logistics als ILS zijn beide familiebedrijven met vergelijkbare normen en waarden, structuur en filosofie waarmee een uitstekende basis voor een uitermate succesvolle samenwerking voorhanden is.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden