Clicky

 
Transport Online - IVECO onthult logo in de nieuwe kleur: Blue Energy

IVECO onthult logo in de nieuwe kleur: Blue Energy

IVECO onthult logo in de nieuwe kleur: Blue Energy
11-10-2022 16:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ANDELST - IVECO onthulde op de IAA Transportation 2022 een nieuwe kleur die het logo voortaan zal gaan dragen. Deze kleur is gekozen om het merklogo de kracht van IVECO’s nieuwe ambitie aan te geven. De nieuwe kleur, Blue Energy, is een eigentijdse kleur die het merk associeert met kracht, dynamiek en digitale innovatie.

Deze kleur past perfect bij de route die IVECO wil gaan bewandelen. Luca Sra, President Truck Business Unit Iveco Group, zei tijdens de persconferentie op de IAA: "Wij bij IVECO willen de weg van verandering inslaan. We hebben onze toewijding versterkt om de samenleving vooruit te helpen door samen te werken met onze klanten en de transformatie van onze industrie te stimuleren. Om dit te doen, hebben we onze strategie heroriënteerd, onze vaardigheden uitgebreid en onze product- en servicebenadering opnieuw uitgevonden."

"We hebben de ambitie om de meest betrouwbare partner en full-range speler te zijn voor onze klanten. We willen hen betrouwbare, duurzame en intelligente transportoplossingen bieden, zodat ze hun bedrijf efficiënt en winstgevend kunnen runnen met respect voor ons milieu. Om de weg van verandering te bewandelen, hebben we ons gecommitteerd aan een nauwkeurige routekaart naar duurzaamheid, waarbij IVECO in 2040 naar nul CO2-uitstoot zal gaan door middel van een multi-energiebenadering. En vandaag zetten we met de eDAILY een nieuwe stap in de richting van ons doel door het perspectief van zero-emissie transport verder te verbreden".

Foto's

 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden