Clicky


IVECO onthult logo in de nieuwe kleur: Blue Energy

IVECO onthult logo in de nieuwe kleur: Blue Energy
11-10-2022 16:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ANDELST - IVECO onthulde op de IAA Transportation 2022 een nieuwe kleur die het logo voortaan zal gaan dragen. Deze kleur is gekozen om het merklogo de kracht van IVECO’s nieuwe ambitie aan te geven. De nieuwe kleur, Blue Energy, is een eigentijdse kleur die het merk associeert met kracht, dynamiek en digitale innovatie.

Deze kleur past perfect bij de route die IVECO wil gaan bewandelen. Luca Sra, President Truck Business Unit Iveco Group, zei tijdens de persconferentie op de IAA: "Wij bij IVECO willen de weg van verandering inslaan. We hebben onze toewijding versterkt om de samenleving vooruit te helpen door samen te werken met onze klanten en de transformatie van onze industrie te stimuleren. Om dit te doen, hebben we onze strategie heroriënteerd, onze vaardigheden uitgebreid en onze product- en servicebenadering opnieuw uitgevonden."

"We hebben de ambitie om de meest betrouwbare partner en full-range speler te zijn voor onze klanten. We willen hen betrouwbare, duurzame en intelligente transportoplossingen bieden, zodat ze hun bedrijf efficiënt en winstgevend kunnen runnen met respect voor ons milieu. Om de weg van verandering te bewandelen, hebben we ons gecommitteerd aan een nauwkeurige routekaart naar duurzaamheid, waarbij IVECO in 2040 naar nul CO2-uitstoot zal gaan door middel van een multi-energiebenadering. En vandaag zetten we met de eDAILY een nieuwe stap in de richting van ons doel door het perspectief van zero-emissie transport verder te verbreden".

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport