Clicky

 Van Moer Logistics viert eindelijk 30-jarig bestaan met groots oktober(personeels)fest

Van Moer Logistics viert eindelijk 30-jarig bestaan met groots oktober(personeels)fest
11-10-2022 09:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ZWIJNDRECHT(B) - Na twee jaar vertraging door de COVID-19-pandemie vierde Van Moer Logistics het afgelopen weekend haar dertigjarig bestaan met een heus Oktober(personeels)Fest. Maar liefst 950 medewerkers en hun partners werden verwelkomd op het volledig in thema ingerichte terrein in het Belgische  Zwijndrecht. Naast plezier maken stond het feest ook in het teken van de sterke groei en toekomstambities van de logistieke groep.

Nadat de pandemie tot tweemaal toe roet in het eten gooide was het afgelopen weekend dan toch zover. Van Moer Logistics trakteerde haar medewerkers en hun partners op een groots oktober(personeels)fest. Want in 2020 werd het dertigjarige bestaan van de logistieke dienstverlener eerder in mineur gevierd, het feest diende zelfs tot tweemaal toe verplaatst te worden.

Voor de gelegenheid werd een tent opgetrokken van 2.400 vierkante meter op een naburig gelegen parkeerterrein te Zwijndrecht, met daarin een volledig ingerichte ‘biergarten’ en feesthal in oktoberfest thema. Na het buffet werden de medewerkers getrakteerd op een spetterend optreden van maar liefst vijf bands waaronder ‘De Romeo’s’ en Après-ski legende ‘Joe Hardy’.

Jo Van Moer: “Hier hebben we met zijn allen twee jaar lang naartoe geleefd, en de ontlading was dan ook heel groot. Voor velen was het de eerste keer dat ze hun collega’s van andere locaties opnieuw ontmoetten sinds de pandemie, en dat heeft bij iedereen heel veel deugd gedaan.”Voor ‘De Romeo’s’ het startschot gaven van het avondfeest, sprak CEO Jo Van Moer eerst nog de medewerkers toe. “Ik wou van de gelegenheid gebruikmaken om iedereen persoonlijk te kunnen bedanken voor hun inzet de voorbije jaren en onze nieuwe collega’s van Holtstieger, Group Van Loon en Broeckman Logistics Belgium Antwerp (overnames van 2022) nogmaals hartelijk te verwelkomen in onze familie”, aldus Jo Van Moer, CEO Van Moer Logistics.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,168
Diesel1,995

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats