Clicky

 
Transport Online - Ton van Veen gaat tijdelijk leiding geven aan directie Jumbo na terugtreden Frits van Eerd

Ton van Veen gaat tijdelijk leiding geven aan directie Jumbo na terugtreden Frits van Eerd

Ton van Veen gaat tijdelijk leiding geven aan directie Jumbo na terugtreden Frits van Eerd
04-10-2022 14:16 | Algemeen | auteur Redactie | Esther van der Wal

VEGHEL - Als gevolg van de tijdelijke stap terug van Frits van Eerd als algemeen directeur van Jumbo voert het bedrijf enkele aanpassingen door in de aansturing van de onderneming. Ton van Veen gaat als gedelegeerd commissaris tijdelijk leiding geven aan het directieteam van Jumbo.

Colette Cloosterman-van Eerd zal als gedelegeerd commissaris de verbindende rol vervullen tussen de organisatie, de Raad van Commissarissen (RvC) en de familie. Zij neemt tevens tijdelijk de rol van vicevoorzitter van de RvC op zich.   

RvC-voorzitter Karel van Eerd: “De recente ontwikkelingen rondom Frits laten ons niet onberoerd. Vanzelfsprekend krijgt hij alle steun en respect bij het moeilijke besluit zich tijdelijk terug te trekken uit de Jumbo directie. We hebben er alle vertrouwen in dat Ton samen met de directie een sterk en hecht team vormt en op koersvaste wijze leiding zal geven aan ons familiebedrijf, juist in deze maatschappelijk en economisch uitdagende tijden. We hechten ook grote waarde aan de rol van Colette die de belangrijke schakel vormt tussen de organisatie, de RvC en onze familie.”

De familie, de RvC en de Jumbo directie benadrukken in een verklaring dat "alle belanghebbenden erop kunnen vertrouwen dat de Jumbo strategie staat als een huis. Het belang van de klant staat hierbij onverkort voorop, zeker nu het huishoudboekje in Nederland zo onder druk staat".

Frits van Eerd werd op dinsdag 13 september aangehouden voor verhoor in een omvangrijke witwaszaak. Zondag 18 september werd hij weer vrijgelaten echter is hij nog wel verdachte, meldde het Openbaar Ministerie.

Foto's

  • J.Roeland
    Simon Loos
  • J.Roeland
    Euser
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden