Clicky

 
Transport Online - Jongen (6) zwaargewond bij aanrijding op oversteekplaats in Den Haag, automobilist doorgereden

Jongen (6) zwaargewond bij aanrijding op oversteekplaats in Den Haag, automobilist doorgereden

Jongen (6) zwaargewond bij aanrijding op oversteekplaats in Den Haag, automobilist doorgereden
04-10-2022 12:02 | Misdaad | auteur Redactie

DEN HAAG - Een 6-jarige jongen ligt zwaargewond in het ziekenhuis na een aanrijding. De bestuurder van de auto die hem aanreed is doorgereden. Dit gebeurde maandagavond rond 20:30 uur op de kruising van de Loosduinseweg en de Gaslaan in Den Haag.

Een gezin stak de weg over bij een voetgangers oversteekplaats, in de richting van de Engelenburgstraat. De 6-jarige zoon van het gezin was bijna aan de overkant toen er een lichtkleurige auto aan kwam rijden die het rode stoplicht negeert en hem aanreed. De bestuurder stopt niet. Ook niet als het slachtoffer zwaargewond op de rijbaan blijft liggen.

Omstanders hebben direct 112 gebeld. Toen de politie ter plaatse kwam was het slachtoffer buiten bewustzijn. De traumahelikopter is geland en hulpdiensten hebben zich ontfermd over de zwaargewonde jongen. Hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Uit het eerste onderzoek naar de scherven op straat blijkt dat de bestuurder waarschijnlijk in een lichtgrijze Toyota Yaris model 2002-2005 reed. Door de aanrijding zou deze auto nu schade rechtsvoor moeten hebben. 

De politie is hard op zoek naar de verdachte en doet onderzoek naar de toedracht van deze aanrijding. De politie doet een oproep aan getuigen om zich te melden. Ook is de politie op zoek naar mogelijke beelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera's, deurbelcamera’s of dashcams.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden