Clicky

 
Transport Online - Synerlogic brengt transportactiviteiten onder bij Melis Logistics

Synerlogic brengt transportactiviteiten onder bij Melis Logistics

Synerlogic brengt transportactiviteiten onder bij Melis Logistics
03-10-2022 10:17 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

DUIVEN - Synerlogic brengt per 1 oktober 2022 haar transportactiviteiten onder bij Melis Logistics, ook gevestigd in Duiven. Melis Logistics zal als logistiek partner de totale transportstroom gaan verzorgen. Van planning, via verlading tot levering. Voor Synerlogic klanten betekent dit een continuïteit van het huidige logistieke serviceniveau.

Synerlogic organiseert al tientallen jaren de distributie van chemie en retourname van lege verpakkingen als onderdeel van de supply chain voor haar klanten. Melis Logistics en Synerlogic werken daarbij reeds geruime tijd samen op het gebied van logistieke services. Synerlogic heeft recentelijk besloten deze samenwerking verder te intensiveren. Zo zullen de ADR en CLP gecertificeerde chauffeurs van Synerlogic in dienst treden bij Melis Logistics. Zij blijven zorgen voor een geborgd proces, veilige werkwijze en aanvullende diensten, zoals het overpompen van chemie op locatie. Door het onderbrengen van de transportactiviteiten bij Melis, kan Synerlogic haar kwalitatieve logistieke services continueren en verder ontwikkelen in de toekomst.

Mario Bussink (CEO): “Onze chauffeurs maken al jaren het verschil bij onze klanten daar waar het gaat om onze logistieke dienstverlening. Dat doen zij uiterst professioneel en met de nodige trots. De keuze om deze dienstverlening uit te besteden is dan ook niet over een nacht ijs gegaan. Echter gezien de veranderende behoefte in onze markten brengt een samenwerking met Melis als strategische partner zeer veel. We kunnen nog meer diensten aanbieden en hebben de beschikking over een nog groter logistiek netwerk. Daarbij helpt Melis ons om versneld een volgende stap te maken op het vlak digitalisering. Hetgeen klanten ook van ons vragen. Ik ben blij met een samenwerking met Melis. We zijn zeker geen onbekenden van elkaar, de eigenaar Marwin Melis heeft zelfs ooit bij Synerlogic gewerkt en we zijn nu bijna buren. De lijnen zijn heel kort en samen brengen we logistiek van Synerlogic naar het volgende niveau.”

 “Wij zijn positief over de toekomstige samenwerking met Synerlogic, waarbij behoudt van werk grotendeels kan worden gegarandeerd en Synerlogic haar klanten kan blijven bedienen via onze dienstverlening. Wij zullen Synerlogic op dit gebied totaal gaan ontzorgen. Een mooie uitbereiding van onze huidige dienstverlening waarin we ook voor Melis Logistics mogelijkheden en kansen zien. Wij kijken met vertrouwen uit naar ons partnership”, aldus Nick Broekhuysen (General Manager).

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden