Clicky

 
Transport Online - Beentjes Transport overgenomen door Van den Heuvel Logistiek

Beentjes Transport overgenomen door Van den Heuvel Logistiek

Beentjes Transport overgenomen door Van den Heuvel Logistiek
03-10-2022 00:01 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

UDEN - Logistiek dienstverlener Van den Heuvel Logistiek te Uden en Heerde neemt Beentjes Transport te Heerhugowaard over.

De overname past, volgens van den Heuvel, in de strategie om verder te groeien op het gebied van fijnmazige distributie, warehousing en crossdocking van goederen. Het betreft een uitbreiding van de bestaande activiteiten van Van den Heuvel Logistiek op het gebied van pallet- en collodistributie van business-to-business en leveringen aan consumenten.

Beentjes Transport heeft in standplaats Heerhugowaard een crossdock-locatie en bezit een vloot van 35 vrachtwagens. De logistiek dienstverlener is goed gepositioneerd in Noord-Holland en heeft een sterke regionale positie in de markt. Monique Beentjes, directeur en mede-eigenaar van Beentjes Transport zet haar werkzaamheden ongewijzigd voort.

Mede-eigenaren José Kramer-Beentjes en Ger Beentjes hebben er voor gekozen om afscheid te nemen van Beentjes Transport. Vestigingsmanager Ron Grapendaal blijft verantwoordelijk voor de operatie in Heerhugowaard.

Arjan van der Heijden, Algemeen Directeur van Van den Heuvel Logistiek, laat weten dat naast de 24-uur klantbelofte, duurzaamheid hoog in het vaandel staat en dat deze elkaar vinden in de overname: “Samen zijn we nog beter in staat om oplossingen te bieden in de steeds meer beweeglijke transportvraag én groeiende vraag naar efficiëntere en duurzame transportbewegingen. Door de goederenstromen van beide organisaties te combineren spreiden we pieken in transportvraag over een grotere capaciteit, vergroten we de bezettingsgraad van voertuigen en maken we meer efficiënte routes. Dit verlaagt de CO2 en stikstof uitstoot en stelt ons in staat een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke doelstellingen van onze klanten. Deze bijdrage aan de maatschappelijke doelstellingen maken we in onze rapportages ook zichtbaar aan onze klanten.”

Aan het personeel laten Monique, José en Ger Beentjes weten dat het besluit tot verkoop aan Van den Heuvel Logistiek is genomen na ‘zorgvuldige overweging en in het belang van de continuïteit van Beentjes Transport’. “We zijn al jaren een betrouwbare transporteur voor onze klanten en we staan voor verdere professionalisering richting onze medewerkers en klanten. Dat vraagt kwaliteit en een solide partner die we hebben gevonden in Van den Heuvel Logistiek, haar directie en eigenaar.”

Oprichter en eigenaar van Van den Heuvel Logistiek is Maurik van den Heuvel. Van den Heuvel Logistiek is gevestigd te Uden en Heerde, heeft een eigen netwerk in de Benelux en is een toonaangevende speler op het gebied van fijnmazige pallet- en collodistributie. Daarnaast heeft Van den Heuvel Logistiek in Uden een specialisme in regionaal transport en warehousing van metalen verpakkingen. Met meer dan 300 medewerkers exploiteert de logistiek dienstverlener na de overname een vloot van 200 voertuigen en 45.000 meter opslagcapaciteit.

Beentjes Transport focust zich op nationale distributie met een concentratie in Noord-Holland en omgeving. De logistiek dienstverlener uit Heerhugowaard beschikt over 50 medewerkers en een vloot van 35 vrachtwagens.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden