Clicky

 
Transport Online - Man weken vastgehouden en mishandeld in Haagse woning, politie zoekt getuigen

Man weken vastgehouden en mishandeld in Haagse woning, politie zoekt getuigen

Man weken vastgehouden en mishandeld in Haagse woning, politie zoekt getuigen
30-09-2022 16:52 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM/DEN HAAG - De politie is op zoek naar getuigen na de mishandeling van een 42-jarige Zuid-Amerikaanse man. De mishandeling heeft vermoedelijk plaatsgevonden in Den Haag nadat de man was meegenomen vanuit Rotterdam.

Het slachtoffer had donderdag 8 september een afspraak bij het Centraal station in Rotterdam aan de zijde Conradstraat. Hij is daar in een grote lichtgrijze auto gestapt die stond te wachten aan de voorzijde van het CS. In die auto zaten drie mannen.

Op 26 september, om ongeveer 10.00 uur heeft de man zich gemeld bij politiebureau Zuiderpark in Den Haag. Hij bleek zwaargewond. Hij vertelde dat hij lange tijd was vastgehouden en dat hij rond 09.30 uur, die 26 september had weten te ontsnappen door van een hoogte van drie meter uit het raam van een woning te springen. Hij was daarbij in een perkje terecht gekomen.

De politie wil graag meer informatie om dit onderzoek tot een goed einde te brengen en zoekt daarom getuigen van 8 september in Rotterdam en van 26 september in Den Haag. 

Het slachtoffer heeft donker haar en een kort baardje. Toen hij zich op 26 september bij het politiebureau in Den Haag meldde, droeg hij een grijze broek, een grijze trui en zwarte sokken. Hij liep moeilijk door zijn verwondingen.

Uit het onderzoek is gebleken dat de woning waar hij uit is gesprongen vermoedelijk in de omgeving van de Bellamystraat, Nieuwlandstraat, Pieter Langedijkstraat en de Betje Wolffstraat moet staan, aldus de politie.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden