Clicky

 
Transport Online - Knapen Trailers introduceert de Knapen 9T HD AXLE

Knapen Trailers introduceert de Knapen 9T HD AXLE

Knapen Trailers introduceert de Knapen 9T HD AXLE
29-09-2022 17:13 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DEURNE - Knapen Trailers introduceert haar eigen unieke Knapen 9T HD AXLE. In samenwerking met Gigant, partner uit de Krone familie, is deze Knapen HD AXLE ontwikkeld speciaal voor Knapen schuifvloertrailers.

Het specialisme van Knapen Trailers sinds 1984 op het gebied van schuifvloertrailers én haar kennis met Off-Road gebruik, zijn de basis geweest voor het ontwikkelen van deze unieke as. Met meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van assen gecombineerd met het specialisme in HD assen voor zware toepassingen, vonden zij in Gigant de ideale partner voor het ontwikkelen van de Knapen HD AXLE. Na uitgebreid onderzoek en testen in de praktijk bleek de vertrouwde en beproefde Gigant techniek een ideale basis voor de Knapen HD AXLE.

Drivers’ Ease & Safety

Knapen Trailers weet als geen ander met welke zware omstandigheden een schuifvloertrailer te maken krijgt. De meest essentiële onderdelen van de as; het aslichaam, schokbrekers, luchtbalgen en draagarmen zijn daarom extra sterk uitgevoerd om optimaal te presteren onder alle omstandigheden. Samen met partners en onderzoekinstanties is de as uitgebreid onderzocht en getest. De resultaten van de praktijktest waren indrukwekkend. Daarom is Knapen Trailers overtuigd van dit kwalitatief hoogwaardige product.

Lowest Cost of Ownership

De Knapen HD AXLE blinkt uit in onderhoudsvriendelijk design; luchtbalgen kunnen eenvoudig vervangen worden zonder gebruik te maken van speciaal gereedschap en remschijven zijn gemakkelijk te vervangen zonder het verwijderen van het lager. Het afstellen van het spoor van de as is gemakkelijk door het gebruik van excentrische schijven. Inspectie van de as tijdens regulier onderhoud aan de schuifvloertrailer volstaat. Voor service en onderdelen kunnen klanten terecht bij het uitgebreide netwerk van Knapen Trailers en Gigant. Een Knapen schuifvloertrailer uitgerust met een Knapen HD AXLE wordt geclassificeerd in de categorie ‘on-road’.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,899

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden