Clicky


Hoe kun je rittenregistratie van medewerkers bijhouden?

Hoe kun je rittenregistratie van medewerkers bijhouden?
29-09-2022 14:57 | Auto | auteur Gesponsorde content

Als jij momenteel werkzaam bent binnen een bedrijf dat met meerdere medewerkers werkt die vaak op weg zijn met de auto voor de zaak, dan heb je misschien wel al eens gehoord van rittenregistratie. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog nooit van deze term gehoord hebt, dat is hartstikke zonde! Rittenregistratie is iets dat jouw bedrijf echt heel handig te pas kan komen, en het is dus heel zonde als je iets misloopt wat jouw bedrijf veel voordelen zou kunnen opleveren. Lees dus zeker verder als je benieuwd bent naar wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen!

Wat is rittenregistratie?

Voordat jij met rittenregistratie aan de slag gaat is het misschien wel goed om te weten wat het precies inhoudt. Met een systeem voor de rittenregistratie kan je de gereden kilometers van een auto bijhouden. Er wordt door een ervaren monteur een zogeheten black box in jouw auto gemonteerd. Deze black box is verbonden met data en GPS. Hierdoor kan jij precies zien wanneer en waar bepaalde voertuigen rijde. Je kan bijvoorbeeld ook zien hoe hard de voertuigen gaan en waar ze bijvoorbeeld langer stilstaan. Je krijgt dus inzicht in de ritten van voertuigen.

Hoe kan je rittenregistratie gebruiken?

Nu je weet wat rittenregistratie precies inhoudt, ben je misschien wel wat nieuwsgierig geworden naar hoe je dit dan precies kan gaan gebruiken binnen jouw bedrijf. Een systeem zoals dat rond rittenregistratie kan heel handig werken als jij met veel medewerkers werkt die veel aan het rijden zijn voor het bedrijf. Het is altijd vervelend dat je niet de hele tijd mee kan kijken hoe het je collega’s vergaat op de weg. Je kan met rittenregistratie heel handig alle ritten bijhouden, en hierdoor kan je goed de productiviteit van alle ritten in de gaten houden!

Voordelen van rittenregistratie

Na het lezen van de voorgaande teksten weet je waarschijnlijk wel al een hoop over rittenregistratie. De voordelen zullen dan ook deels voor zich spreken, maar andere voordelen zijn misschien nieuw voor je. De manier van je medewerkers in de gaten houden komt misschien enigszins te gecontroleerd en misschien wel eng over, maar niks hiervan is waar. Doordat je iedereen in de gaten kan houden kan je snel ingrijpen als je bijvoorbeeld ziet dat er iemand langs de weg stil staat. Ook kan je goed inspelen op de productiviteit van je bedrijf en dit hier en daar aanscherpen.

Hoe hou je de rittenregistratie bij?

De enige vraag die je nu misschien nog hebt is hoe je deze informatie precies kan gaan aflezen. Doordat de monteur een black box installeert in de auto kan je via de data en gps verbinding op een app makkelijk alle informatie bekijken en aflezen. Hierdoor kan je heel simpel met een app alle gegevens bekijken, en kan je alles ook snel tussendoor bekijken. Als je meer wilt weten, bekijk de website!


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op!