Clicky

 
Transport Online - Nieuwe zoektocht naar vermiste Ercan Öztürk

Nieuwe zoektocht naar vermiste Ercan Öztürk

Nieuwe zoektocht naar vermiste Ercan Öztürk
29-09-2022 10:22 | Binnenland | auteur Redactie

DEVENTER - De politie gaat vandaag aan de Zevenbergenstraat in Deventer samen met het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) een woning opnieuw onderzoeken naar de vermiste 29-jarige Ercan Öztürk. Tijdens deze zoeking worden nieuwe forensische technieken toegepast.

Ercan Özturk is zondag 28 maart 2021 in de loop van de middag uit zijn woning in Apeldoorn vertrokken en is daar niet teruggekeerd. De politie is een onderzoek gestart, dit heeft helaas nog niet geleid tot de verblijfplaats of het aantreffen van de man.

De politie gaat door met het onderzoek naar de vermiste Ercan Özturk. We houden nog steeds meerdere scenario’s open, maar naar mate de tijd verstrijkt is de kans groter dat de man niet meer in leven is en dat er sprake is van een levensdelict. De afgelopen tijd is er nieuwe informatie binnengekomen wat heeft geleid tot deze nieuwe zoeking aan de Zevenbergenstraat in Deventer.  Dit nieuwe onderzoek kan leiden tot een doorbraak in de vermissingszaak, meldt de politie.

Het blijft belangrijk volgens de politie dat mensen die meer informatie hebben, hoe klein dan ook, dit met ons delen. Alle informatie die het onderzoeksteam binnenkrijgt wordt onderzocht in de hoop Ercan Özturk te vinden. Hij of zij kan belangrijke informatie hebben die het onderzoeksteam verder kan helpen.

Foto's

  • Vydraulics
    Vydraulics
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden