Clicky

 
Transport Online - Extra afsluiting A20 Hoek van Holland tussen Vlaardingen en Maassluis komende nacht

Extra afsluiting A20 Hoek van Holland tussen Vlaardingen en Maassluis komende nacht

Extra afsluiting A20 Hoek van Holland tussen Vlaardingen en Maassluis komende nacht

DEN HAAG - Van donderdag 29 september 22.00 tot vrijdag 30 september 05.00 uur is de snelweg A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen oprit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg) en afrit 7 Maassluis.

Ook ter hoogte van het Kethelplein is de A20 richting Hoek van Holland dicht, alle verbindingswegen in het knooppunt zijn open. In deze nacht worden de tijdelijke markeringen ter hoogte van tankstation Rijskade hersteld. Door de regen van afgelopen week zijn deze niet meer goed zichtbaar.

Geplande werkzaamheden aan de vangrail in de middenberm van de A20 richting Hoek van Holland gaan ook door. Hiervoor is tussen het Kethelplein en afrit 8 Maassluis 1 rijbaan beschikbaar. Op de rijbaan richting Rotterdam is de linkerrijstrook dicht.

Omleidingen A20

Doorgaand verkeer richting Hoek van Holland wordt omgeleid via de snelweg A4 en de N223. Verkeer met een bestemming in Vlaardingen wordt vanaf de A20 omgeleid via afrit 10 Schiedam-Noord. Verkeer tussen Vlaardingen en Maassluis wordt omgeleid via de Maassluissedijk.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden