Clicky

 
Transport Online - Politie onderzoekt twee explosies mogelijk handgranaten in Breda

Politie onderzoekt twee explosies mogelijk handgranaten in Breda

Politie onderzoekt twee explosies mogelijk handgranaten in Breda
27-09-2022 14:58 | Misdaad | auteur Redactie

BREDA - De recherche is een onderzoek gestart naar twee explosies kort na elkaar de afgelopen nacht. Een horecagelegenheid en een sportschool waren het doelwit. De politie onderzoekt of er een mogelijk verband bestaat tussen de twee incidenten.

Om 03:05 uur kwam de eerste melding bij de politie binnen. Buurtbewoners van de Belcrumweg hadden een harde knal gehoord. Agenten namen poolshoogte en ontdekten dat er bij een horecagelegenheid een explosief was afgegaan.

De omgeving werd direct afgezet en specialisten werden opgeroepen. Voor het pand was mogelijk een handgranaat ontploft. Door de klap waren een rolluik en enkele ruiten van het pand vernield. Voor het pand stonden zes auto’s die schade hadden opgelopen, meldt de politie. 

Rond 03:20 uur kwam er een tweede melding binnen vanuit de Takkebijsters. Ook hier meldde een getuige dat hij een harde knal had gehoord. En ook hier bleek dat er tegen een pand, waarin een sportschool is bevestigd, een explosief was afgegaan. En ook hier bleek het mogelijk om een handgranaat te gaan. Er waren enkele ruiten van het pand vernielt door de klap.

De recherche gaat beide ontploffingen onderzoeken. Uiteraard wordt er gekeken of er een verband bestaat tussen de twee incidenten. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden