Clicky

 
Transport Online - Beveiligers verdacht van betrokkenheid overlijden feestganger bij evenement

Beveiligers verdacht van betrokkenheid overlijden feestganger bij evenement

Beveiligers verdacht van betrokkenheid overlijden feestganger bij evenement
26-09-2022 11:41 | Binnenland | auteur Redactie

BREDA - De Poolse man die zaterdag 17 september zwaargewond raakte bij een evenement in Breda is zondag aan zijn verwondingen in het ziekenhuis overleden, meldt de politie maandag. 

De man zou overlast hebben veroorzaakt en werd door de beveiliging van het terrein gezet. Toen hij zich verzette hebben ze hem onder controle gehouden tot de politie kwam.

Toen de agenten arriveerden bij het evenement aan de J. F. Kennedylaan in Breda zagen ze dat de 37-jarige man geen ademhaling meer had. Ze zijn direct gestart met reanimeren en dit is kort daarna overgenomen door medewerkers van de ambulancedienst en bemanning van een traumahelikopter. Hij is vervolgens in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Hier is hij afgelopen weekend komen te overlijden. 

Omdat het niet duidelijk is hoe het kwam dat de man onwel is geworden, worden in totaal zes beveiligers verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de man. Vier van hen, in de leeftijd tussen 19 en 59 en komende uit Roosendaal, Breda, Dongen en Tilburg, zijn kort na het incident aangehouden. Deze vier verdachten zijn na verhoor de volgende dag in vrijheid gesteld maar blijven als verdachten aangemerkt. Twee andere beveiligers worden op een later tijdstip verhoord als verdachte. Het onderzoek naar de toedracht van het overlijden wordt voortgezet.

Veel mensen waren getuige van het incident en zijn ondertussen gehoord door de politie. Aan deze mensen is slachtofferzorg aangeboden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,899

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden