Clicky

 
Transport Online - Susanne Klingler-Werner benoemd tot nieuwe President van UPS Supply Chain Solutions Europe

Susanne Klingler-Werner benoemd tot nieuwe President van UPS Supply Chain Solutions Europe

Susanne Klingler-Werner benoemd tot nieuwe President van UPS Supply Chain Solutions Europe
26-09-2022 11:14 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROERMOND - UPS heeft Susanne Klingler-Werner benoemd tot de nieuwe President van UPS SCS Europe. In haar functie zal Klingler-Werner verantwoordelijk zijn voor 22 Europese markten, waaronder de nieuwe SCS faciliteit in Roermond die in maart 2022 werd geopend.

Het nieuwe gebouw beslaat 17.000m² en maakt onderdeel uit van de bestaande campus die in totaal 85.000m² groot is en het eerste innovatiecentrum van UPS in Europa huisvest. Roermond wordt zo een tech hub die tevens profiteert van zijn strategische ligging dankzij nauwe verbindingen naar de lucht- en zeehavens van Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam, Luik (België) en Keulen (Duitsland).

"We zijn sterk gepositioneerd om te profiteren van de kansen die voor ons liggen en de nieuwste innovatieve automatiseringstechnologieën en digitale hulpmiddelen te combineren. Zo kunnen we nieuwe duurzame oplossingen creëren en de veerkracht van de supply chain voor onze klanten verbeteren naarmate hun bedrijven meegaan met de eisen van de markt”, aldus Klingler-Werner.

Naast haar rol bij UPS is Susanne bestuurslid van de Air Cargo Community Frankfurt, waar ze sinds 2020 pleit voor UPS en de luchthaven van Frankfurt.

Susanne, die de Duitse nationaliteit heeft, is in 2005 bij UPS gekomen vanuit Menlo Worldwide Forwarding. Ze heeft functies met toenemende verantwoordelijkheid bekleed in Global Freight Forwarding (GFF) operations, luchtvrachtproductbeheer en prijsstelling, en revenue management, waarbij ze duurzame groei in de regio heeft gestimuleerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,899

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden