Clicky

 
Transport Online - Zeer grote brand in bakkerij in centrum van Doorn

Zeer grote brand in bakkerij in centrum van Doorn

Zeer grote brand in bakkerij in centrum van Doorn
26-09-2022 09:58 | Binnenland | auteur ANP

DOORN - [update 10:45 uur] In het centrum van Doorn heeft maandagochtend urenlang een grote brand gewoed in een bakkerij. Bij de brand kwam veel rook vrij, waar omwonenden last van kunnen hebben. Kort voor 10.00 uur was de brand onder controle, meldt Veiligheidsregio Utrecht.

Het nablussen gaat nog enkele uren duren. De schade aan het pand is groot. De brand is volgens de woordvoerder ontstaan in het dak van het pand aan de Kampweg. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Mensen werden opgeroepen op om niet te komen kijken, ramen en deuren te sluiten en hulpverleners de ruimte te geven. De brand leek eerder al onder controle, maar rond 09.00 uur sloegen toch de vlammen uit het dak.

De melding van de brand kwam tegen 04.00 uur en werd gedaan door personeel van de bakkerij. De brandweer was er snel bij, want naast de bakkerij is een brandweerpost. Het was volgens de veiligheidsregio moeilijk om het dak te bereiken in verband met een smalle steeg naast het pand. Ook met een drone wordt de brand op het dak in de gaten gehouden.

Volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio is er voor zover bekend niemand gewond geraakt. Eén woning is ontruimd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden