Clicky


Hankook lanceert pechdienst voor trucks

Hankook lanceert pechdienst voor trucks
24-02-2012 10:08 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
NEU-ISENBURG - "Hankook Road Assist 24h" is de nieuwe pechdienst voor trucks van premium fabrikant Hankook. Sinds zijn lancering in januari 2012 is de dienst in eerste instantie beschikbaar voor de klanten van het bedrijf in Duitsland, Frankrijk en Spanje. Het netwerk van de pechdienst heeft meer dan 7.000 outlets in meer dan 30 landen over heel Europa en het GOS.

"Hankook Road Assist 24h" is gericht op het truckwagenpark en is niet afhankelijk van de huidige keuze van banden van het wagenpark. De reeds bestaande nationale pechdiensten voor trucks van de fabrikant zullen tegelijkertijd worden geïntegreerd in de nieuwe Europabrede pechdienst.

De nieuwe service van Hankook omvat een meertalig callcenter dat de verwerking van de pechgevallen coördineert met de garages en is 24/7/365 beschikbaar. Het behandelen van de pechgevallen via het callcenter is gemakkelijk en betrouwbaar, zowel voor de chauffeur als voor de account van het wagenpark. Chauffeurs melden de pech bij het callcenter en identificeren zich met hun eigen lidmaatschapskaart. In gevallen waarin niet meer met het voertuig kan worden gereden stuurt een agent van het callcenter onmiddellijk een servicewagen naar de pechlocatie. Wanneer het voertuig nog kan rijden wordt de chauffeur begeleid naar de dichtstbijzijnde partnerdealer van Hankook. Een online tracking-functie voorziet het management van het wagenpark van informatie over de actuele status van de dienstverlening.



Met het uitgebreide dealernetwerk van Hankook, gevestigd in meer dan 30 landen, kan hulp onderweg zijn naar het voertuig met bandenpech om te zorgen dat dit binnen 2 uur weer mobiel is (onder normale omstandigheden). Het volledige betalingsproces wordt rechtstreeks geregeld met de vaste bandenleverancier van het wagenpark – een bijzonder handige oplossing voor de chauffeurs.

Op korte termijn is de geleidelijke integratie van Hankook-klanten uit andere landen gepland. De dienst zal naar verwachting worden uitgebreid naar wagenparken in andere Europese landen.

Met de invoering van "Hankook Road Assist 24h" kan Hankook met een verbeterde service voldoen aan de behoeften en toenemende eisen van klanten. "Naast de productie van banden van hoge kwaliteit wordt het vandaag de dag steeds belangrijker een full-service-pakket te ontwikkelen en aan te bieden", aldus See Ahn, Vice President Marketing en Sales van Hankook Tyre Europe.

"Daarom completeren we nu onze serie premium-truckbanden met een bijpassende bandenservice, die snel, eenvoudig en zeer aantrekkelijk geprijsd is. Onze klanten zullen deze toegevoegde waarde op prijs stellen."