Clicky

 
Transport Online - Twee verdachten aangehouden voor verkeersruzie in Sittard waarbij automobilist zwaargewond raakte

Twee verdachten aangehouden voor verkeersruzie in Sittard waarbij automobilist zwaargewond raakte

Twee verdachten aangehouden voor verkeersruzie in Sittard waarbij automobilist zwaargewond raakte
23-09-2022 14:16 | Binnenland | auteur Redactie

HOENSBROEK/AMSTENRADE - De politie heeft vrijdagochtend een 20-jarige man uit Hoensbroek en een 21-jarige vrouw uit Amstenrade aangehouden voor hun aandeel in een verkeersruzie op 19 juli in Sittard. Een 54-jarige man raakte hierbij toen ernstig gewond.

Bij de verkeersruzie raakte de man uit Sittard zwaargewond. De man werd met ernstige verwondingen aan zijn hand naar het ziekenhuis gebracht en meteen geopereerd.

Nadat het slachtoffer op de bewuste dinsdagavond met zijn auto een andere auto inhaalde en op de Dr. Philipsstraat in Sittard parkeerde, werd hij belaagd door een man en een vrouw die uit een grijze Hyundai Atos stapten.

Na een woordenwisseling tussen het slachtoffer en beide personen sloeg een van beide met een hamer op de auto van de Sittardenaar. Het slachtoffer pakte daarop de krik uit zijn auto en vernielde daarmee de voorruit van de auto van zijn belagers. Op dat moment werd de man door de ander aangevallen met een mes. Hij raakte daarbij ernstig gewond aan zijn hand.

Door zijn schreeuw om hulp kwamen buurtbewoners naar buiten en werd de ambulance gebeld. De twee verdachten reden vervolgens met gedoofde lichten en met een kapotte vooruit weg.

De impact van deze gebeurtenis is voor het slachtoffer enorm, het heeft gevolgen voor zijn werk en zijn gezin. Na een eerdere getuigenoproep ontving de politie enkele tips.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden