Clicky


Vos Logistics verkoopt vestiging in Dormagen

Vos Logistics verkoopt vestiging in Dormagen
23-02-2012 19:06 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
De Europese, logistieke dienstverlener Vos Logistics heeft op 1 januari 2012 haar dochteronderneming Vos Bulk Logistics in Dormagen (Duitsland) verkocht aan het huidige management in Dormagen en aan de heer M. Bäumle.

De vestiging in Dormagen is gespecialiseerd in transport van gevaarlijke goederen (ADR-transport) en afval. Het gaat hierbij vooral om een plaatselijke nicheactiviteit die niet verbonden is met de hoofdactiviteiten van Vos Logistics op het gebied van bulk- en cargovervoer.

Vos Logistics zal in de loop van 2012 een nieuwe terminal openen in Bergheim (Duitsland), van waaruit zowel de Duitse markt voor bulktransporten als de markt voor het algemene cargotransport wordt bediend. Vos Logistics ziet in Duitsland een strategische groeimarkt.

Partijen blijven in de toekomst nauw samenwerken voor gemeenschappelijke klanten. Deze transactie heeft geen consequenties voor de kwaliteit van de aangeboden diensten in Dormagen.

Frank Verhoeven, CEO Vos Logistics, zegt over de verkoop: "Met de heer Martin Bäumle als partner heeft het team in Dormagen een goed uitgangspunt voor zijn verdere ontwikkeling op de plaatselijke markt. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat onze klanten goed worden bediend en dat het ook voor onze medewerkers positief zal uitwerken."