Clicky


Tweede bedrijf op Truck Centrum Emmen gaat van start

Tweede bedrijf op Truck Centrum Emmen gaat van start
17-02-2012 13:16 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
EMMEN - Op maandag 20 februari 2012 gaat het tweede bedrijf op Truck Centrum Emmen van start. Op deze dag zal Biesebos Truckwash Emmen B.V. haar deuren openen voor het publiek. Scania Nederland zal medio 19 maart en het Restaurant van Routiers en de Truckparking zullen medio eind april toegankelijk worden. Het Tankstation van BP is vorig jaar al van start gegaan.

De officiële opening staat rond juni 2012 gepland, en dit zal groots worden aangepakt. De gevestigde bedrijven op Truck Centrum Emmen zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen voor deze opening. Er worden op dit moment enkele scenario’s bedacht om het publiek kennis te laten maken met het nieuwe Truck Centrum in Emmen.

Biesebos Truckwash Emmen B.V., is bijzonder trots op het feit dat men haar nieuwe Truckwash hier heeft kunnen vestigen. "Ja, wij zijn ervan overtuigd dat de Transportsector op dergelijke locaties zit te wachten. Jaarlijks wordt er voor meer dan 350 miljoen euro aan lading diefstallen gepleegd, en wat te denken aan de chauffeurs die worden overvallen. Je moet er toch niet aandenken dat je ligt te slapen op een onbewaakte parkeerplaats en er staan een stelletje malloten je Truck leeg te roven. Of je wordt als chauffeur bedreigd met een pistool, nee dat kun je deze mensen niet aan doen, geeft Van de Biesebos duidelijk te kennen."



"Onlangs heeft de politie in Zeeland nog drie verdachten gearresteerd, die een chauffeur wilde beroven van zijn voertuig. Dit is een traumatische ervaring kan ik je verzekeren", zegt Van de Biesebos, "dit bevordert het zeker niet om tegenwoordig nog chauffeur te worden. In Brussel is men ervan overtuigd dat er zo snel mogelijk meer van deze locaties als in Emmen moeten komen. Tenslotte moet de opdrachtgever maar voor de parkeerplaats kosten opdraaien, zij willen toch dat hun vracht veilig van A naar B wordt gebracht", suggereert Van de Biesebos.

Biesebos Truckwash Emmen nodigt nu al de chauffeurs uit om haar nieuwe, en ruim opgezette Truckwash te komen bezoeken.