Clicky

 
Transport Online - Meerdere aanhoudingen tijdens controle op N325 bij Arnhem

Meerdere aanhoudingen tijdens controle op N325 bij Arnhem

Meerdere aanhoudingen tijdens controle op N325 bij Arnhem
21-09-2022 14:01 | Binnenland | auteur Redactie

ARNHEM - De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagavond meerdere personen aangehouden bij een grote controle Mobiel Toezicht Veiligheid op de N325 bij Arnhem. De Marechaussee richt zich hierbij vooral op mensensmokkel, grensoverschrijdende criminaliteit en illegaal verblijf in Nederland.

Een 38-jarige man uit Polen is aangehouden omdat hij nog een gevangenisstraf van 87 dagen moest uitzitten. Even later werd een voertuig met twee inzittenden gecontroleerd. De 28-jarige Poolse bijrijder bleek nog gesignaleerd te staan voor een schadevergoeding en voor afname van DNA-materiaal. Nadat de schadevergoeding was betaald en DNA was afgenomen, mocht de vrouw haar weg vervolgen.

Een 44-jarige man is aangehouden voor het verbreken van een contactverbod. Hij zat in de auto met de man waar hij geen contact mee mag hebben. Hij wordt binnenkort voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Een 29-jarige man reed zonder rijbewijs. Omdat hij in 2022 al vijf keer voor hetzelfde vergrijp tegen de lamp is aangelopen, is in overleg met de officier van justitie besloten om zijn auto in beslag te nemen. Later werd een 45-jarige man aangehouden voor het rijden met een ongeldig rijbewijs in een onverzekerde auto. Ook hij is dit jaar meerdere keren aangehouden voor hetzelfde vergrijp, waarop ook zijn auto in beslag is genomen.

Verder werd een vreemdeling aangetroffen die illegaal in Nederland woont en werkt. Hij is overgebracht naar de brigade in Zevenaar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden