Clicky

 
Transport Online - Steekpartij in Prinsenbeek, verdachte aangehouden

Steekpartij in Prinsenbeek, verdachte aangehouden

Steekpartij in Prinsenbeek, verdachte aangehouden
20-09-2022 16:21 | Misdaad | auteur Redactie

PRINSENBEEK - Een 47-jarige man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een conflict op het Gertrudisoord in Prinsenbeek. Hij werd kennelijk met een mes gestoken en liep enkele snijwonden op, meldt de politie.

De dader sloeg op de vlucht. De politie ging met alle beschikbare eenheden naar hem op zoek. De 45-jarige verdachte werd in Breda aangetroffen en aangehouden. Het gaat om een bekende van de politie.

De politie kreeg op dinsdag 20 september 2022 omstreeks 12.20 uur een melding dat er een vechtpartij gaande was op het Gertrudisoord. Ter plaatse bleek dat een 47-jarige man gestoken was met een mes. Hij werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De dader was inmiddels gevlucht.  Het zou gaan om een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie startte direct een massale zoekactie, mede omdat niet duidelijk was in welke gemoedstoestand hij verkeerde. Hij had volgens omstanders een hoofdwond opgelopen bij de vechtpartij.  

Er werd onder meer gekeken bij adressen waar de verdachte wel eens verblijft. Rond 14.20 uur werd duidelijk dat hij zich inmiddels in een woning in Breda in de wijk Haagse Beemden bevond.  Hij is op het moment dat hij naar buiten kwam door de politie aangehouden en daarna overgebracht naar het cellencomplex in Breda. Een GGD arts bekijkt de hoofdwond.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,899

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden