Clicky

 
Transport Online - Dubbeldam gecertificeerd schadehersteller voor waterstofvoertuigen

Dubbeldam gecertificeerd schadehersteller voor waterstofvoertuigen

Dubbeldam gecertificeerd schadehersteller voor waterstofvoertuigen
20-09-2022 15:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

SCHELLUINEN - Schadeherstelbedrijf Dubbeldam is één van de eersten in Nederland die gecertificeerd is voor het uitvoeren van schadeherstel aan trucks en bussen die op waterstof rijden. Duurzame initiatieven leiden ertoe dat steeds meer trucks in de toekomst elektrisch of op waterstof gaan rijden.

Om in te spelen op deze ontwikkeling, voldoet Dubbeldam aan de vereisten om veilig schades te herstellen aan duurzaam vervoer. Onlangs hebben de eerste Dubbeldam-werknemers de opleiding tot waterstoftechnicus succesvol afgerond.

Bewezen schadeherstelformule

Dubbeldam voert al jaren herstelwerkzaamheden uit aan duurzaam vervoer. Het vakpersoneel van Dubbeldam volgt regelmatig trainingen en de werkplaatsen zijn volledig ingericht om schadeherstel aan Waterstof, LNG/CNG en elektrische voertuigen veilig uit te voeren. Zo staan de CNG-/LNG-werkplekken met rode markeringen aangegeven, zijn veiligheidsmiddelen aangebracht en wordt gebruikgemaakt van automatische gasdetectie.

Kwaliteit & veiligheid

Dubbeldam wil voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Daarom werkt het bedrijf al jaren volgens een eigen schadeherstelformule. Het opstellen van schadediagnoses maakt voor Dubbeldam integraal onderdeel uit van het proces.

Zowel vooraf als achteraf worden voertuigen digitaal uitgelezen. Zo weten de medewerkers precies welke zaken zij moeten herstellen, toetsen zij de kwaliteit van de herstellingen.

Er wordt een complete rapportage uitgereikt van de beschadigde voertuigen. Als bewijs van de geleverde kwaliteit en betrouwbaarheid ontvangen klanten een FOCWA-keurmerk schade-herstelgarantie.

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • Bakker Goedhart
  • Bakker Goedhart
  • Bakker Goedhart


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions