Clicky

 
Transport Online - Snackbarmedewerker in Rotterdam gewond na onenigheid met klant

Snackbarmedewerker in Rotterdam gewond na onenigheid met klant

Snackbarmedewerker in Rotterdam gewond na onenigheid met klant
20-09-2022 12:20 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM - Een snackbarmedewerker liep maandagavond een snee in het gezicht op na een handgemeen met een ontevreden klant en twee familieleden van haar. Drie verdachten zijn aangehouden, meldt de politie.

Een ontevreden klant van een snackbar aan het Prinsenplein in Rotterdam kwam maandagavond rond kwart over vijf verhaal halen omdat het eten dat ze daar eerder had gehaald bedorven zou zijn.

Het verhaal halen ging volgens de snackbarmedewerkers met zoveel agressie gepaard dat ze de zaak uit werd gezet. De vrouw kwam echter met versterking van twee familieleden met geweld de winkel weer binnen. Er volgde een handgemeen tussen de drie belagers en de snackbarmedewerker waarbij de snackbarmedewerker een snee in het gezicht opliep. De politie doet nog onderzoek met wat voor voorwerp dit is gebeurd.

De drie verdachten zijn aangehouden. Het gaat om twee Rotterdamse vrouwen van 20 en 26 jaar en een 51-jarige Rotterdammer. De snackbarmedewerker is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden