Clicky

 
Transport Online - Iveco Group kondigt de oprichting aan van GATE, het Green & Advanced Transport Ecosystem voor het pay-per-use aanbod van elektrische vrachtwagens

Iveco Group kondigt de oprichting aan van GATE, het Green & Advanced Transport Ecosystem voor het pay-per-use aanbod van elektrische vrachtwagens

Iveco Group kondigt de oprichting aan van GATE, het Green & Advanced Transport Ecosystem voor het pay-per-use aanbod van elektrische vrachtwagens
19-09-2022 17:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

TURIJN - Iveco Group (MI: IVG) kondigt vandaag de oprichting aan van een nieuwe entiteit, GATE - Green & Advanced Transport Ecosystem, een all-inclusive huurmodel voor de lange termijn voor elektrische vrachtwagens en bestelwagens, dat de energietransitie van de industrie krachtig zal ondersteunen.

De verwachte operationele lanceringsdatum is medio 2023, wanneer GATE, als een volledig gedigitaliseerd bedrijf, zal beginnen met het aanbieden van zijn diensten aan pilotklanten in Italië.

GATE krijgt een onafhankelijke bedrijfsstructuur met medewerkers die zich toeleggen op het voldoen aan de behoeften van klanten van elektrische bedrijfsvoertuigen, die in eerste instantie zowel het merk IVECO als Nikola bedienen.

De nieuwe entiteit zal een uitgebreide service aanbieden op basis van een pay-per-use-formule die klanten toegang geeft tot de voortstuwing van morgen.

Een volledig ecosysteem gericht op een verscheidenheid aan emissievrije voertuigen, van last mile delivery tot lange afstanden.

Met groene voertuigen als kern, zal het ecosysteem duurzame oplossingen leveren aan klanten, die het niveau van ondersteuning en flexibiliteit kunnen definiëren dat ze nodig hebben om hun bedrijf te runnen en het meeste kunnen halen uit alle diensten die GATE beschikbaar zal stellen, inclusief onderhoud en reparatie, connectiviteit en telematica, financiering, verzekeringen, energie en aanvullende ondersteunende diensten.

Met GATE wil Iveco Groep haar ambitie waarmaken om een nieuw voorbeeld in de transportsector te vestigen en een beslissende stap voorwaarts te zetten in het ontwerpen van de toekomst van duurzame en digitale mobiliteit.

Foto's

 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,066

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden