Clicky

 
Transport Online - Vader verdacht van poging tot moord op twee kinderen in Asten

Vader verdacht van poging tot moord op twee kinderen in Asten

Vader verdacht van poging tot moord op twee kinderen in Asten
19-09-2022 16:48 | Misdaad | auteur Redactie

DEN BOSCH - Een 37-jarige man uit Asten is afgelopen vrijdag aangehouden voor poging tot moord op zijn twee kinderen (6 en 7 jaar oud) in hun woning.

Op vrijdagochtend kwamen er even na 10.00 uur verschillende meldingen binnen bij de politie. Een daarvan was van de moeder van de kinderen. Ze belde in paniek op om door te geven dat haar kinderen mogelijk waren omgebracht door haar man, met wie ze relationele problemen had.

Eenmaal in de woning vonden agenten de twee jongetjes. Ze waren versuft en werden direct naar het ziekenhuis gebracht met meerdere verwondingen aan onder meer hals en hoofd. Inmiddels gaat het naar omstandigheden een stuk beter met de kinderen.

De vader is na zijn aanhouding verhoord. Ook sprak de recherche met meerdere getuigen. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er precies in de woning is gebeurd. In het huis is onder andere sporenonderzoek verricht.

De verdachte is maandagmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris en die bepaalde dat de man twee weken langer vast blijft zitten. Het Openbaar Ministerie verdenkt de man van twee keer een poging tot moord op zijn kinderen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


    Actuele wachttijd Eurotunnel


    Andere Europese Landen


    Overige Verkeersinformatie

    Rijverboden