Clicky

 
Transport Online - NPO schrapt successerie Het Dorp

NPO schrapt successerie Het Dorp

NPO schrapt successerie Het Dorp
18-09-2022 10:24 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - De NPO schrapt de succesvolle serie Het Dorp van Omroep MAX. In de serie, die tot nu toe twee seizoenen telde, gaan acteur Huub Stapel en neerlandicus Wim Daniëls op zoek naar 'de ziel van het Nederlandse dorp'.

Het programma werd goed bekeken en trok gemiddeld rond de miljoen kijkers. "Omroep MAX heeft van de NPO begrepen dat er op dit moment geen ruimte in het schema is om een nieuw seizoen van Het Dorp te plaatsen", meldt een woordvoerder van MAX zondag. "Dat betekent echter niet dat er in de toekomst ook geen nieuw seizoen gemaakt en uitgezonden zal worden. Zodra daar meer over bekend is, laten we dat uiteraard weten."

"Programma's stoppen regelmatig om ruimte te maken voor andere nieuwe initiatieven, zelfs als ze goed bekeken worden", meldt een woordvoerder van de NPO. Wat voor andere initiatieven er komen in plaats van Het Dorp, kan hij nog niet zeggen.

De makers zelf lijken niet gelukkig te zijn met het besluit. "Vandaag heb ik te horen gekregen dat de NPO geen nieuw seizoen meer wil van 'Het dorp', het tv-programma van Huub Stapel en mij", schrijft Wim Daniëls op Twitter. "Het was twee jaar lang een van de best bekeken programma's op NPO 1, met meer dan een miljoen kijkers per aflevering." Op sociale media vragen veel fans van het programma zich af wat de reden is van het besluit van de NPO.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden