Clicky

 
Transport Online - Man in been gestoken bij Utrecht CS, verdachte opgepakt

Man in been gestoken bij Utrecht CS, verdachte opgepakt

Man in been gestoken bij Utrecht CS, verdachte opgepakt
17-09-2022 12:31 | Binnenland | auteur Redactie

UTRECHT - na een intensieve zoektocht heeft de politie vrijdagavond een 55-jarige verdachte aanhouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een ernstig steekincident eerder op de avond in het Utrecht CS gebied.

Vrijdagavond omstreeks 19.30 uur kreeg het Operationeel Centrum (OC) van de politie meerdere meldingen van een ernstig steekincident. Ter plaatse troffen agenten een 54-jarige man aan die aan zijn been gewond was. De verwondingen waren dermate ernstig dat zij direct besloten om een tourniguet aan te leggen om het bloeden te stoppen. Hierna werd de man overgedragen aan de inmiddels gearriveerde hulpdiensten. Hij werd vervoerd naar het ziekenhuis en maakt het inmiddels naar omstandigheden goed, meldt de politie zaterdag.

Via beelden van het cameratoezicht kreeg de politie al snel beelden van de verdachte. Zijn foto en signalement werd onder het aanwezige personeel verspreid. Samen met andere beveiligingdiensten werd met man en macht naar de man gezocht. Omstreeks 22.00 uur zagen beveiligers hem lopen richting het Jaarbeursplein. Hij werd direct overmeesterd en ingesloten voor verhoor. 

Zowel de verdachte, als het slachtoffer maken deel uit van een groep personen die op en rond het Utrecht CS zeer frequent voor overlast zorgen. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden