Clicky


Drie gewonden na steekpartij in Nunspeet

Drie gewonden na steekpartij in Nunspeet
17-09-2022 00:03 | Binnenland | auteur Redactie

NUNSPEET - [update 13:00 uur] Vrijdagavond rond 21.30 uur zijn drie personen gewond geraakt bij een steekincident op de Harderwijkerweg in Nunspeet. Agenten hebben twee verdachten aangehouden. De verdachten en slachtoffers kennen elkaar. 

Agenten troffen na de melding drie gewonde mannen aan. Zij hadden steekwonden en zijn naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling. Alle drie de slachtoffers komen uit Nunspeet en zijn tussen de 17 en 20 jaar oud. De 20-jarige man leek ernstige verwondingen te hebben en voorbijgangers assisteerden politiemensen met eerste hulp. Aan hen is slachtofferhulp aangeboden, meldt de politie.

Kort na het incident hebben twee personen zich bij de politie gemeld. De twee verdachten van 17 jaar komen uit Nunspeet. Zij zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het politieonderzoek gaat verder. De politie wil meer duidelijkheid krijgen over de aanleiding en wat er precies is gebeurd.

Daarnaast onderzoekt de politie een eenzijdig verkeersongeval dat in de directe omgeving, op de Nunspeetweg, plaatsvond. Daarbij raakten drie van de vier inzittenden gewond toen de auto waarin zij zaten tegen een boom tot stilstand kwam. Zij zijn vervoerd naar het ziekenhuis voor medische hulp. Op dit moment wordt onderzocht of er sprake is van een relatie tussen beide gebeurtenissen.