Clicky

 
Transport Online - Hapag-Lloyd verwerft minderheidsbelang in Italiaanse Spinelli Group

Hapag-Lloyd verwerft minderheidsbelang in Italiaanse Spinelli Group

Hapag-Lloyd verwerft minderheidsbelang in Italiaanse Spinelli Group
15-09-2022 10:13 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HAMBURG - Vandaag hebben Hapag-Lloyd en Spinelli Group een overeenkomst gesloten om hun krachten te bundelen. De Duitse containerrederij verwerft 49 procent in de Italiaanse Spinelli Group, terwijl de familie Spinelli het meerderheidsbelang van 51 procent blijft houden.

De Spinelli Group is sinds 1963 actief in Italië en is een toonaangevende logistiek dienstverlener. De Groep biedt diensten aan in de hele logistieke keten van containers aan de rederijen, waaronder haventerminaldiensten, multimodale transportoplossingen, containerdepots en reparaties, magazijnen en douane-expediteurs. Het concurrentievoordeel van de Spinelli Group is gebaseerd op de kracht van haar netwerk en op het vermogen om de klanten efficiënt te verbinden met de belangrijkste Italiaanse havens.

De partijen zijn overeengekomen geen financiële details over de deal bekend te maken. De afronding van de transactie is onderworpen aan de goedkeuring van de verantwoordelijke mededingingsautoriteiten, die naar verwachting in de komende maanden wordt verwacht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden