Clicky

 
Transport Online - Hunkemöller opent distributiecentrum in Almere in 2023

Hunkemöller opent distributiecentrum in Almere in 2023

Hunkemöller opent distributiecentrum in Almere in 2023
14-09-2022 09:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ALMERE - Lingeriemerk Hunkemöller opent in 2023 haar nieuwe distributiecentrum in Almere. Vorige week is de eerste heipaal in de grond geslagen van het nieuwe distributiecentrum van Hunkemöller op bedrijvenpark Stichtsekant in Almere.

Het zandtransport van in totaal 80.000 kuub is klaar en er is begonnen met heien wat essentieel is voor het bouwen op de grondsoort in de omgeving Almere. Meer dan 2.000 palen van circa 17 meter zullen de grond in worden geboord die deel zal uitmaken van de fundering van het gebouw.

Het gebouw heeft een state of the art architectonisch ontwerp en krijgt een BREEAM certificering (duurzaamheid), gericht op het Excellent certificaat (BRL 2020). De focus ligt op een zo duurzaam mogelijk gebouw dat een laag energieverbruik heeft, weinig onderhoud vergt en waarin duurzame oplossingen worden verwerkt zoals zonnepanelen.

Stichtsekant is een strategisch gekozen locatie langs de A27 en op slechts 30 minuten afstand van zowel Utrecht als Amsterdam/Schiphol, dichtbij een container- en binnenvaartterminal en gemakkelijk te bereiken.

De verhuizing is onderdeel van de groeiambities van de lingerieketen dat haar huidige DC in Hilversum en de faciliteiten in Bunschoten en Almere is ontgroeid.

Het nieuwe distributiecentrum van Hunkemöller opent haar deuren in 2023.

"Hunkemöller heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt door zijn omnichannel ecosysteem en heeft de strategische beslissing genomen om een nieuw state of the art Distributie Centrum (DC) in Almere te bouwen, dicht bij de bestaande locatie", aldus Philip Mountford, CEO van Hunkemöller.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden