Drie DAF kilometervreters bij Leegwater Transport

Drie DAF kilometervreters bij Leegwater Transport
16-01-2012 11:06 | Bedrijfsnieuws | auteur de redactie
Nog elke dag kom je deze DAF voertuigen tegen op de Europese wegen. Op weg naar Frankrijk, Polen of Duitsland. Beladen met bloemen en planten, bloembollen of aardappelen. Maar ook worden er dagelijks, vooral naar Frankrijk, zeecontainers vervoerd.

Met veel zorg en, het kan niet anders, met veel liefde worden de wagens door Leegwater Transport onderhouden. Al vanaf de eerste kilometer is Robin de Jong één van de monteurs bij Leegwater Transport, die deze DAF's onderhoudt. Op de vraag aan Robin wat zijn geheim is vertelt hij met trots, dat het niet alleen het voorgeschreven onderhoud aan de voertuigen is, maar dat vooral het toepassen van preventief onderhoud en het gebruikmaken van originele onderdelen heel belangrijk is. "Je kunt daarmee veel stilstand voorkomen. We hebben bij deze voertuigen alleen een waterpomp, een turbo en een nokkenas vernieuwd, dat is alles."

"Maar het is zeker niet alleen de verdienste van onze monteurs die zorgen voor deze geweldige prestatie. Op de DAF’s zitten vaste chauffeurs die de voertuigen met heel veel zorg behandelen, want zij zijn het die elke dag met de voertuigen de weg opgaan", zegt Robin. "Zo werken wij samen aan het perfect rijdend houden van onze DAF's."

Leegwater Transport, al tientallen jaren dé Frankrijk specialist
De transportonderneming heeft zich geprofileerd als de echte Frankrijk specialist. Met koel- en zeilwagens wordt er dagelijks richting Frankrijk gereden met groupagevervoer en containers. Ook zijn Duitsland en Polen (vooral met bloemen, planten en bloembollen en aardappelen) vaste bestemmingen voor Leegwater Transport.Met 23 gemotiveerde medewerkers, waarvan de meesten al jarenlang in dienst zijn, worden alle orders perfect verwerkt. De vloot van Leegwater Transport omvat 18 eenheden waarvan 15 van het merk DAF.

DAF dealer Truckland Noord-Holland al tientallen jaren een gewaardeerd partner van Leegwater Transport. De uitstekende samenwerking, de prima service en een goede prijs/kwaliteitverhouding zijn de sleutelwoorden voor de lange samenwerking. Het onderhoud wordt door Leegwater Transport zelf verzorgd, waarbij gebruik gemaakt wordt van originele DAF onderdelen.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden