Clicky

 
Transport Online - Vierde generatie Coenen opent nieuw warehouse

Vierde generatie Coenen opent nieuw warehouse

Vierde generatie Coenen opent nieuw warehouse
13-09-2022 12:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HAPS - Op vrijdag 09 september 2022 werd "de Coolste Toren" officieel geopend door de vierde generatie Coenen samen met waarnemend burgemeester van het Land van Cuijk de heer Hillenaar.

Er is flink uitgepakt om deze opening te vieren, het dakterras was volledig omgetoverd tot een prachtige feestlocatie. Op vrijdag waren de klanten en leveranciers aanwezig, op zaterdag was een feestavond voor het personeel en op zondagmiddag was er een open dag. Iedereen heeft zichtbaar genoten op deze dagen.

Transportbedrijf Coenen Boxmeer en dochteronderneming Districenter Cuijk zijn sinds september 2021 gevestigd op bedrijvenpark Laarakker te Haps. Coenen heeft daar een volledig geautomatiseerd en gemechaniseerd koel- en vrieshuis gebouwd. Er kunnen 3.500 gekoelde pallets en 24.000 pallets met diepvries producten opgeslagen worden.

Ook beschikt Coenen over diverse verwerkingsruimtes waar producten georderpickt, omgestapeld, omgepakt of verpakt kunnen worden.

Coenen heeft op de groei gebouwd waardoor er nog ruimte is voor nieuwe klanten die op zoek zijn naar een innovatieve en betrouwbare partner voor opslag en distributie.

Foto's

  • J.Roeland
    COENEN
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,066

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden