Clicky

 
Transport Online - Celstraf vrouw uit Apeldoorn voor ontucht met jongen

Celstraf vrouw uit Apeldoorn voor ontucht met jongen

Celstraf vrouw uit Apeldoorn voor ontucht met jongen
12-09-2022 14:17 | Misdaad | auteur Redactie

ZUTPHEN - De rechtbank veroordeelt een 29-jarige vrouw uit Apeldoorn voor het plegen van ontucht met een jongen die aan haar zorg was toevertrouwd. Ook is ze schuldig aan wapenbezit. De rechtbank legt een celstraf op van vier maanden, waarvan twee voorwaardelijk. 

De vrouw zou volgens de officier van justitie in mei 2021 een jongen die aan haar zorg was toevertrouwd onder bedreiging van een stroomstootwapen hebben gedwongen tot ontuchtige handelingen. De vrouw ontkende de ontucht te hebben gepleegd. Wel bekende ze dat een stroomstootwapen in bezit had. 

De rechtbank oordeelt dat niet bewezen kan worden dat de ontucht onder dwang dan wel dreiging met een stroomstootwapen plaatsvond en spreekt de vrouw vrij van deze verdenking. 

Volgens de rechtbank kan wel bewezen worden dat de vrouw ontucht heeft gepleegd met de minderjarige jongen die aan haar zorg was toevertrouwd. Ook vindt de rechtbank bewezen dat de vrouw een stroomstootwapen voorhanden had.

De rechtbank verwijt de vrouw dat ze seks heeft gehad met een minderjarige jongen die bij haar logeerde. Volgens de rechtbank past hierbij alleen een gevangenisstraf. Als stok achter de deur wordt een deel van de celstraf voorwaardelijk opgelegd. Hiervoor geldt een proeftijd van drie jaar. 

Foto's

  • Vydraulics
    Vydraulics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden