Clicky

 
Transport Online - Prologis verwerft strategisch gelegen vastgoed in Utrecht

Prologis verwerft strategisch gelegen vastgoed in Utrecht

Prologis verwerft strategisch gelegen vastgoed in Utrecht
12-09-2022 13:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Prologis, Inc., een wereldwijde leider in logistiek vastgoed, heeft een nieuw pand aangekocht op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Het distributiecentrum, gebouwd in 2018, beslaat 9.900 vierkante meters en ligt dichtbij twee andere Prologis panden (DC1 and DC2) op het bedrijventerrein. Het nieuwverworven warehouse is volledig verhuurd voor een periode van tien jaar.

De strategische en centraal gelegen locatie van deze acquisitie is volledig in lijn met de strategie van Prologis om logistieke stadsknooppunten te creëren rondom grote steden, om zo in te spelen op de groeiende vraag naar stadsdistributie en duurzame ‘last mile’-levering.

Jack Geurtjens, Vice President Capital Deployment bij Prologis, over de aankoop: “We zijn verheugd dit pand aan onze portefeuille toe te voegen. Lage Weide is een van de meest strategische logistieke hotspots van Nederland en daarom breiden we onze aanwezigheid in deze markt graag uit.”

Bij deze acquisitie is Prologis ondersteund door JLL (vastgoedadvies) en Clifford Chance (juridisch advies). Technisch support werd geleverd door CBRE.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden