Clicky

 Dode (20) bij steekpartij in Vlissingen

Dode (20) bij steekpartij in Vlissingen
09-09-2022 10:55 | Misdaad | auteur Redactie

VLISSINGEN - Bij een steekpartij in Vlissingen is donderdagavond een 20-jarige inwoner uit die plaats overleden, meldt de politie. Korte tijd later hield de politie in Middelburg een 16-jarige verdachte aan.

Rond 22:40 uur komen er bij de hulpdiensten de eerste meldingen binnen van een steekpartij aan het Bellamypark in Vlissingen. Daar is op dat moment een festival gaande. Ter plaatse treft de politie een zwaargewonde man aan. Direct wordt eerste hulp verleend en een traumahelikopter opgeroepen. Deze hulp mag echter niet meer baten en het slachtoffer overlijdt.

De politie krijgt dan van verschillende getuigen te horen dat er aan de steekpartij een conflict vooraf zou zijn gegaan. Getuigen melden dan ook het signalement en de mogelijke identiteit van de verdachte. Die verdachte, een 16-jarige inwoner van Middelburg, wordt kort daarna aangetroffen in Middelburg. Nadat hij eerst aan zijn aanhouding probeert te ontkomen door het op een rennen te zetten, weten agenten hem na een korte achtervolging te voet aan te houden.

De politie is een uitgebreid forensisch en tactisch onderzoek gestart naar het steekincident. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions