Clicky

 
Transport Online - VDG Real Estate verwerft 40.000 vierkante meter kavel op Park 15 Logistics in Arnhem

VDG Real Estate verwerft 40.000 vierkante meter kavel op Park 15 Logistics in Arnhem

VDG Real Estate verwerft 40.000 vierkante meter kavel op Park 15 Logistics in Arnhem
07-09-2022 11:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

GEMERT - Op bedrijventerrein Park15 Logistics in de regio Arnhem-Nijmegen heeft VDG Real Estate een greenfieldkavel verworden van 40.000 m2. Het Gemertse bedrijf is voornemens hier een hoogwaardig warehouse van 25.000 m2 te ontwikkelen.

Erik van Dijk, eigenaar VDG Real Estate, is verheugd met de acquisitie: “De strategische locatie langs een belangrijke route naar het Europese achterland gecombineerd met de mogelijkheden die de kavel biedt en de ‘op-maat’ ontwikkelstrategie van VDG Real Estate maakt dat er sprake is van grote ontwikkelpotentie. Hier zal VDG Real Estate een modern warehouse ontwikkelen dat logistieke partijen nu, maar ook in de toekomst zal faciliteren om zeer efficiënt te opereren.”

Park15 Logistics kenmerkt zich door een uitstekende multimodale bereikbaarheid met directe aansluiting op snelweg A15, nabij Barge Terminal Nijmegen en de geplande Railterminal Gelderland. Er is daarnaast een hoog voorzieningsniveau, er bestaan grote ambities op het gebied van integrale duurzaamheid en de regio kent een uitstekende arbeidsmarkt. Op het park concentreren zich bedrijven als Lidl, Mars, KraftHeinz, SCA en Ahold Delhaize.

VDG Real Estate focust met het design op zowel duurzaamheid als toekomstbestendigheid. Zo wordt het object uitgerust met zonnepanelen door VDG Solar. Over het ontwerp zal in een later stadium gecommuniceerd worden.

VDG Real Estate is reeds in gesprek met een aantal potentiële gebruikers. Idealiter hanteert VDG Real Estate een werkwijze waarbij volledig op maat ontwikkeld wordt, terwijl het gebruik en de mogelijke functie in de toekomst niet uit het oog worden verloren.

In het eerste kwartaal van 2023 zal worden gestart met de bouw, de oplevering wordt een jaar later verwacht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden