Clicky


 


Verduyn Group heeft Troost Group overgenomen

Verduyn Group heeft Troost Group overgenomen

HOOFDDORP - Verduyn Group Nederland BV uit Hoofddorp heeft per 1 september de Troost Group uit Middelharnis overgenomen.

"De naam Troost Group en de activiteiten van de vestiging in Middelharnis blijven gehandhaafd. De Verduyn Group neemt al het personeel en materiaal over van de Troost Group. Continuïteit van de huidige dienstverlening is voor ons van het grootste belang", aldus Arjo Verduijn, CEO van de Verduyn Group.

De Troost Group bestaat uit twee onderdelen: Troost Transport Middelharnis BV die hoofdzakelijk containertransporten verzorgen door geheel Europa en Troost Logistics BV met eigen warehouse activiteiten voor zowel food als non food.

Daarnaast beschikt men over een AEO-douane vergunning en over een vloot van reefer containers. Deze worden voornamelijk ingezet richting Ierland en Verenigd Koninkrijk voor geconditioneerde goederen, zowel diepvries als vers.

De Verduyn Group heeft vestigingen in Antwerpen, Hoofddorp en Constanta (Roemenië) en transporteert bitumen, (reefer) containers, brandstoffen en broom.

"Het profiel van de Troost Group past uitstekend in ons portfolio. Wij hebben daarom ook veel vertrouwen in de toekomst van dit uitstekende bedrijf", meent Arjo Verduijn.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions